Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Zupy, buliony, polewki. Domowy wyrób

    Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
    Kod katalogowy: 060499
    Dostępność: BRAK NA STANIE
    Wysyłka do
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

    Znane już były 5000 lat temu w Mezopotamii, stamtąd sztuka ich przyrządzania dotarła do Egiptu, a następnie do Grecji i Rzymu. W średniowieczu zupa była podstawowym pożywieniem ludzi ubogich. Przyrządzano ją zazwyczaj z gotowanego na wodzie chleba z niewielką ilością warzyw i dodatkiem ziół. Takie też są przepisy na zupy zawarte w tej książce – proste a zarazem zdrowe. Pełne witamin, pożywne, a jednocześnie proste w przygotowaniu.

    Specyfikacja
    Podtytuł...czyli potrawy jedzone łyżką
    ISBN978-83-61060-49-9
    Okładkatwarda
    Liczba stron224
    Wymiary170 x 240 mm
    AutorEleonora Trojan
    Rok wydania2008
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu! Zamknij
    • Produkt można ocenić dopiero po jego zakupieniu
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *
    Znaczniki produktu