Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Wędzenie ryb

    Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
    Kod katalogowy: 060505
    Dostępność: W magazynie
    Stara cena: 24,90 zł
    9,90 zł
    i h
    Ship to
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

    Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę!

    Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze.

    Do dzieła kulinarni odkrywcy!

    Specyfikacja
    PodtytułRyby morskie, słodkowodne, świeże i mrożone
    ISBN978-83-61060-50-5
    Okładkatwarda
    Liczba stron96
    Wymiary140 x 200 mm
    AutorJulian Piotrowski
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu Zamknij
    • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *