Wędzenie ryb

Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: 060505
24,90 zł
9,90 zł
Sprawdź warunki darmowej wysyłki

Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę!

Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze.

Do dzieła kulinarni odkrywcy!

Specyfikacja
Podtytuł Ryby morskie, słodkowodne, świeże i mrożone
ISBN 978-83-61060-50-5
Okładka twarda
Liczba stron 96
Wymiary 140 x 200 mm
Autor Julian Piotrowski
Klienci, którzy kupili ten produkt nabyli również: