Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

    Wydawnictwo: Znak
    Kod katalogowy: 032204
    Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
    Wysyłka do
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

    Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.

    Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.

    Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

    W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:

    • własne pieczywo,
    • drugie śniadanie do pracy i szkoły,
    • nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
    • desery dla łasuchów,
    • dania świąteczne.

    Pozycja aktualnie niedostępna w sprzedaży

    Specyfikacja
    ISBN978-83-240-3220-4
    Okładkatwarda
    Liczba stron208
    Wymiary140 x 200 mm
    AutorJulita Bator
    Rok wydania2014
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu Zamknij
    • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *
    Znaczniki produktu