Outlet

Szkoła piekarnictwa. Le Cordon Bleu. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze

Autor:  Praca zbiorowa
Jedność
twarda
2024
320
Tak
Ostatnie sztuki

Opis produktu

 tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

  • zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
  • wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
  • dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
  • zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa.

Szczegóły produktu

Jedność
Oprawa: twarda
Rok wydania: 2024
ISBN: 978-83-8144-792-8
Liczba stron: 320
Numer katalogowy: 447928
Wymiary: 230 x 280 mm
EAN: 9788381447928
Cena regularna:
74,90 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 74.90 zł
Nasza cena:
59,90 zł
Oszczędź 15,00 zł
Brutto

Pośpiesz się! W magazynie pozostała niewielka ilość towaru.
Promocja wkrótce się kończy.

Recenzje (0)