Szkoła gotowania. Komplet 3 książek

Jedność
miękka
224 + 224 + 224
Nie

Opis produktu

W komplecie:

Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, za pomocą których szczegółowo zilustrowano najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów.

Ryby i owoce morza. Szkota gotowania krok po kroku
Książka jest swoistym kursem gotowania, w którym zostały omówione krok po kroku i zilustrowane na ponad 500 zdjęciach podstawowe techniki samodzielnego oczyszczania, filetowania i przyrządzania najlepszych potraw z ryb, mięczaków i skorupiaków.

Do słoika i butelki. Pyszne nalewki i przetwory z owoców i warzyw
To niezwykle praktyczna i kolorowa książka kucharska, w której na 500 zdjęciach krok po kroku zaprezentowano najlepsze przepisy na przetwory w słoikach. W kolejnych rozdziałach omówiono przetwory warzywne, słodkie konfitury i nalewki.

Szczegóły produktu

Jedność
Oprawa: miękka
Liczba stron: 224 + 224 + 224
Numer katalogowy: 165422
Wymiary: 190 x 240 mm
Cena regularna:
105,00 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 105.00 zł
Nasza cena:
55,00 zł
Oszczędź 50,00 zł
Brutto
Chwilowy brak produktu
Recenzje (0)