Outlet
Ostatnie sztuki!

Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku. Le Cordon Bleu

Jedność
twarda
2019
512
Tak
Ostatnie sztuki

Opis produktu

Szefowie kuchni z prestiżowej szkoły gotowania Le Cordon Bleu prezentują ponad 100 przepisów cukierniczych zilustrowanych i objaśnionych krok po kroku.

Jest to propozycja różnorodnych przepisów:
• od wielkich popularnych klasyków ciastkarstwa (typu ciasto czekoladowo- -pistacjowe Opera, ciasto Trzech Króli, tort szwarcwaldzki, torcik z truskawkami, makaroniki malinowe itd.);
• poprzez łatwe, rodzinne przepisy (fondanty czekoladowe, muffiny z mango i czekoladą, gorące suflety waniliowe, tarta Tatin z jabłkami itd.);
• po przepisy innowacyjne (ptysie z yuzu i czekoladą, kostki waniliowe z fiołkami krystalizowanymi, tartaletki czekoladowo-ślazowe, tort z aloesem i poziomkami itd.).

Oprócz przepisów w książce zamieszczono opis akcesoriów cukierniczych i składników potrzebnych do przygotowania deserów oraz podstawowych ciast.

Szkoła Le Cordon Bleu dzieli się wszystkimi sekretami cukierniczymi - teraz naprawdę każdy może zostać prawdziwym cukiernikiem.

Szkoła Le Cordon Bleu została założona w Paryżu w roku 1895. Z czasem powstała światowa sieć tych elitarnych szkół kształcących profesjonalistów i amatorów - pasjonatów gotowania. Nauczycielami są laureaci wielkich międzynarodowych konkursów kulinarnych, którzy z chęcią przekazują swoją ogromną wiedzę i cenne doświadczenie studentom z całego świata.

Szczegóły produktu

Jedność
Oprawa: twarda
Rok wydania: 2019
ISBN: 978-83-8144-040-0
Liczba stron: 512
Numer katalogowy: 440400
Wymiary: 240 x 280 mm
Cena regularna:
89,00 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 89.00 zł
Nasza cena:
69,90 zł
Oszczędź 19,10 zł
Brutto

Pośpiesz się! W magazynie pozostała niewielka ilość towaru.
Promocja wkrótce się kończy.

Recenzje (0)