Outlet

Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy

Autor:  Praca zbiorowa
Jedność
twarda
2013
368
Tak
Ostatnie sztuki

Opis produktu

To nie jest kolejna książka kucharska! To pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce. 

Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom oraz tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się również liczne przepisy i tradycyjne włoskie sposoby przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic:

  • sery i makarony
  • ryż i produkty zbożowe
  • pieczywo, pizza i focaccia
  • mięso i wędliny
  • ryby, mięczaki i skorupiaki
  • warzywa i owoce
  • zioła, przyprawy i dodatki
  • typowe torty, ciasta i ciastka
  • lody i czekolada, kawa i wino.

Szczegóły produktu

Jedność
Oprawa: twarda
Rok wydania: 2013
ISBN: 978-83-7660-707-8
Liczba stron: 368
Numer katalogowy: 607078
Wymiary: 270 x 370 mm
EAN: 9788376607078
Cena regularna:
190,00 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 190.00 zł
Nasza cena:
99,00 zł
Oszczędź 91,00 zł
Brutto

Pośpiesz się! W magazynie pozostała niewielka ilość towaru.
Promocja wkrótce się kończy.

Recenzje (0)