Przysmaki kuchni myśliwskiej

Wydawnictwo: Dragon
Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: 726948
99,95 zł
89,00 zł
Sprawdź warunki darmowej wysyłki

Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak. W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia, a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej! Spróbuj, jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się, jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.

Specyfikacja
ISBN 9788-38-1726-94-8
Okładka twarda
Liczba stron 288
Wymiary 220 x 290 mm
Autor Henryk Dębski
Znaczniki produktu