Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Pory roku na talerzu

    Wydawnictwo: Bernardinum
    Kod katalogowy: 278034
    Dostępność: BRAK NA STANIE
    Stara cena: 29,90 zł
    24,90 zł
    Najniższa cena z 30 dni: 24,90 zł
    Wysyłka do
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

    Najlepszą alternatywą dla współczesnej, wysoko przetworzonej, sklepowej żywności są proste, sprawdzone potrawy domowej kuchni. Tym bardziej kuchni tradycyjnej, której dania komponowane są w oparciu o dawne, przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury wykorzystujące surowce pozyskiwane głównie z własnej hodowli, z przydomowych ogrodów i sadów oraz od rodzimych producentów. Książka powstała dzięki pasji i chęci ocalenia smaków i zapachów rodzinnego domu. A domem tym jest Kociewie - urocza pomorska kraina, której kuchnia jest nierozerwalnie związana z życiem i dziejami jej mieszkańców.

    Specyfikacja
    ISBN978-83-8127-803-4
    Okładkamiękka
    Liczba stron224
    Wymiary160 x 240 mm
    AutorKrystyna Gierszewska
    Rok wydania2022
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu! Zamknij
    • Produkt można ocenić dopiero po jego zakupieniu
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *
    Znaczniki produktu