Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Autor:  Dan Richer
Znak Koncept
twarda
2025
288
Tak
Ostatnie sztuki

Opis produktu

Wszystko, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
- Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
- Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
- Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
- Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Szczegóły produktu

Znak Koncept
Oprawa: twarda
Autor: Dan Richer
Rok wydania: 2025
ISBN: 978-83-240-8515-6
Liczba stron: 288
Numer katalogowy: 085156
Wymiary: 205 x 250 mm
EAN: 9788324085156
Cena regularna:
79,99 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 79.99 zł
Nasza cena:
52,90 zł
Oszczędź 27,09 zł
Brutto

Pośpiesz się! W magazynie pozostała niewielka ilość towaru.
Promocja wkrótce się kończy.

Recenzje (0)