Miodolecznictwo, wyd. 2

Autor:  Sławomir Rusin
Wydawnictwo M
miękka
2019
224
Nie

Opis produktu

Wartość odżywcza i lecznicza miodu pszczelego znana jest i ceniona od niepamiętnych czasów

Przez długie wieki nie wiedziano na czym ona polega, ale dzięki osiągnięciom nauk przyrodniczych dzisiaj potrafimy precyzyjnie wyliczyć wszelkie prozdrowotne składniki miodu, a wiele starych wypracowanych przez lata receptur znajduje obecnie naukowe uzasadnienie.

Miodolecznictwo pokazuje, jak szerokie może być zastosowanie miodu w pokonywaniu chorób serca, dróg oddechowych, schorzeń układu pokarmowego czy nerwowego. Wyjaśnia, jakie są właściwości po-szczególnych rodzajów miodu. Podaje przepisy na lecznicze napoje, napary i potrawy. Podpowiada, jak rozpoznać najlepszy miód i jak nie dać się oszukać podczas zakupów.

Szczegóły produktu

Oprawa: miękka
Rok wydania: 2019
ISBN: 978-83-8043-509-4
Liczba stron: 224
Numer katalogowy: 435094
Wymiary: 170 x 220 mm
Cena regularna:
39,90 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 39.90 zł
Nasza cena:
32,90 zł
Oszczędź 7,00 zł
Brutto
Chwilowy brak produktu
Recenzje (0)