Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Mięsa od A do Z

    Wydawnictwo: Arti
    Kod katalogowy: 404348
    Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
    Wysyłka do
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

    W Mięsach od A do Z zebraliśmy przepisy na potrawy z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet mniej popularnych dziczyzny, królika, jagnięciny i baraniny. Ponadto proponujemy ciekawy zestaw receptur na wędliny, pasztety i galarety.

    Są to pomysły zarówno na codzienne posiłki, jak i na przyjęcie czy święta. Znajdziesz tu m.in. nogi kaczki w marynacie miodowo-cytrusowej, kiełbasę polską pieczoną, szaszłyki z polędwiczki i papryki oraz zrazy radziwiłłowskie.

    Specyfikacja
    ISBN978-83-7740-434-8
    Okładkatwarda
    Liczba stron184
    Wymiary220 x 300 mm
    Rok wydania2015
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu Zamknij
    • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *
    Znaczniki produktu