Opis produktu
Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli. Książka autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claudea Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie! Autorzy doradzają też, jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.
Zajrzyj do książki:
Szczegóły produktu
Oprawa: twarda
Autor: Prof. Henri Joyeux
Rok wydania: 2020
ISBN: 978-83-7864-079-0
Liczba stron: 214
Numer katalogowy: 640790
Wymiary: 170 x 240 mm
EAN: 9788378640790
Cena regularna:
49,90 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:
49.90 zł
Nasza cena:
19,90 zł
Oszczędź 30,00 zł
Brutto
Uwaga! Mamy zapas towaru w magazynie
ale cena może wzrosnąć.
Recenzje (0)