Jak leczyć się czekoladą + Ciasta i desery - Duet dla zdrowia - komplet 2 książek
Opis produktu
Jak leczyć się czekoladą
Prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli. Książka autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claudea Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie! Autorzy doradzają też, jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.
Oprawa twarda, wymiary: 17 x 24 cm, s. 214
Ciasta i desery. Bezglutenowe podróże
Kamila i Noemi Górny
Dwie siostry, młode autorki, których życie przymusiło do diety bezglutenowej, dzielą się swoim bogatym doświadczeniem kulinarnym! Wszystkie przepisy - sprawdzone, dokładnie opisane i efektownie sfotografowane - są owocem doświadczeń przywiezionych z podróży zagranicznych do takich krajów jak Węgry, Włochy, Hiszpania, USA i Izrael. Zaprezentowane tu 54 dania bez glutenu można polecić każdemu, kto poszukuje zdrowej i urozmaiconej diety!
Używane w przepisach produkty są certyfikowane jako bezglutenowe.
Oprawa twarda, wymiary: 17 x 24 cm, s. 176
Szczegóły produktu
Uwaga! Mamy zapas towaru w magazynie,
ale cena może wzrosnąć.