Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia

    Wydawnictwo: Buchmann
    Kod katalogowy: 703312
    Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
    Wysyłka do
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

    Liczne są kulinarne poradniki z przepisami, ale bardzo niewiele jest książek, które fachowo i szczegółowo wytłumaczą, jak wykonać poszczególne czynności podane w przepisach. Dlatego oferujemy Państwu bardzo szczegółowy, znakomicie zilustrowany poradnik, który dokładnie nauczy technik kuchennych oraz sprawnego posługiwania się narzędziami.

    W książce znajdziemy m.in. listę 200 podstawowych przyborów, elementarz stylów krojenia, ponad 250 technik przygotowywania posiłków, opis trudniejszych czynności (m.in. krojenie warzyw w różne kształty, obieranie kurczaka z kości i skóry, przygotowywanie domowego makaronu), ponad 50 podstawowych przepisów, indeksy narzędzi i technik kucharskich, tabele przeliczników miar oraz temperatury przygotowania mięsa.

    Dowiemy się też, jak postępować w sytuacjach awaryjnych, gdy popełnimy jakiś błąd, aby nie marnować żywności.

    1500 kolorowych fotografii!

    Specyfikacja
    ISBN978-83-7670-331-2
    Okładkazintegrowana
    Liczba stron368
    Wymiary210 x 260 mm
    AutorThomas Keller
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu Zamknij
    • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *
    Znaczniki produktu