Outlet

Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu

Autor:  Praca zbiorowa
Jedność
twarda
2022
432
Nie

Opis produktu

Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami.

Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji.

Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze.

Szczegóły produktu

Jedność
Oprawa: twarda
Rok wydania: 2022
ISBN: 978-83-8144-448-4
Liczba stron: 432
Numer katalogowy: 444484
Wymiary: 230 x 290 mm
EAN: 9788381444484
Cena regularna:
119,00 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 119.00 zł
Nasza cena:
79,90 zł
Oszczędź 39,10 zł
Brutto
Chwilowy brak produktu
Recenzje (0)