Opis produktu
Borówka amerykańska w cudownej belgijskiej czekoladzie! Kandyzowane borówki w połączeniu z czekoladą tworzą wyśmienitą kombinację smakową.
Dzięki naturalnemu barwnikowi - spirulinie, otrzymaliśmy wyjątkową, jedyną w swoim rodzaju, niebieską czekoladę.
Skład:
- borówka amerykańska kandyzowana 50% (borówka amerykańska, cukier, mąka ryzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny)
- czekolada deserowa 40% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy)
- czekolada biała 10% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy)
- barwnik naturalny: spiruliną
- masa kakaowa w czekoladzie deserowej minimum 54 %
Waga: 100 g
W zakładzie wykorzystuje się również orzechy i sezam.
Podmiot odpowiedzialny:
Alta Saska
Kamienna 2, 30-001 Kraków
tel: 691 974 477, biuro@altasaska.pl
Szczegóły produktu
Recenzje (0)
Zapowiedzi
Katalog KKKP
Ostatnie egzemplarze