Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku

Jedność
miękka
2018
256
Nie

Opis produktu

Kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów.

Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite: ciasta i tarty, ciastka i ciasteczka, desery w pucharkach na zimno i te na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające w swej formie i smaku.

Odbiorcy:

  • wszyscy, którzy uwielbiają różnego rodzaju słodycze i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania słodkości
  • osoby, które chcą poznać przepisy na ciasta, ciasteczka i desery

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

  • zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki przygotowywania słodyczy
  • można łatwo nauczyć się wytwarzania słodkości od samych mistrzów
  • w książce znajdują się przepisy na ciasta, ciasteczka, tarty i desery
  • wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane i opatrzone zdjęciami w profesjonalnej redakcyjnej kuchni

Szczegóły produktu

Jedność
Oprawa: miękka
Rok wydania: 2018
ISBN: 978-83-7971-433-9
Liczba stron: 256
Numer katalogowy: 714339
Wymiary: 195 x 240 mm
Cena regularna:
35,00 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką: 35.00 zł
Nasza cena:
34,90 zł
Oszczędź 0,10 zł
Brutto
Chwilowy brak produktu
Recenzje (0)