Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Jak leczyć się czekoladą

    Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
    Kod katalogowy: 640790
    Dostępność: W magazynie
    Stara cena: 49,90 zł
    9,90 zł
    Najniższa cena z 30 dni: 49,90 zł
    i h
    Wysyłka do
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

    Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli. Książka autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claudea Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie! Autorzy doradzają też, jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.

    Zajrzyj do książki:

    Specyfikacja
    ISBN978-83-7864-079-0
    Okładkatwarda
    Wymiary170 x 240 mm
    Liczba stron214
    AutorProf. Henri Joyeux
    AutorJean Claude Berton
    Rok wydania2020
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu! Zamknij
    • Produkt można ocenić dopiero po jego zakupieniu
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *
    Znaczniki produktu