Carving. Komplet, t. 1-3

Wydawnictwo: Twoje Wydawnictwo
75,00 zł
49,00 zł

Książka aktualnie niedostępna w sprzedaży

Rajmund Królik – z zawodu kucharz w renomowanym hotelu – ujawnia tajniki sztuki dekorowania potraw. Koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak każdej potrawy. Praktyczne wskazówki i zdjęcia zawarte w polecanym zestawie umożliwiają szybką naukę tej niecodziennej sztuki. Wazon z cukini, róża z buraka, świecznik z melona, kwiat z arbuza - to tylko niektóre z pięknych rzeźb proponowanych przez autora. Książka jest pierwszą tego typu pozycją na rynku polskim.

Kolorowe ilustracje, kredowy papier.

Specyfikacja
Podtytuł Sztuka dekorowania potraw oraz stołu krok po kroku
Okładka twarda
Wymiary 165 x 240 mm
Autor Rajmund Królik
Ilość stron 288
Klienci, którzy kupili ten produkt nabyli również: